Περιγραφή
Μερικές σταγόνες Fee’s Peach Bitters θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα γεύση Ροδάκινου.
Bitters σε ποτό; Και όμως τα Bitters αποτελούν βασικό στοιχείο των καλύτερων ποτών. Ο πρώτος οδηγός για bartenders, ο οποίος συμπεριλάμβανε και συνταγές για κοκτέιλ, εκδόθηκε το 1862 – How to Mix Drinks; or, The Bon Vivant’s Companion, by ‘Professor’ Jerry Thomas. Εκτός από τις συνταγές για Punches, Sours, Slings συμπεριλάμβανε και 10 συνταγές για ποτά που αποκαλούσε Cocktails, με βασική διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα ποτά, την χρήση Bitters.
Τα Fee Brother Bitters αναφέρονται ως το “ράφι μπαχαρικών πίσω από το μπάρ”. Ο σκοπός του Bitter στο ποτό είναι να ισορροπήσει, να ολοκληρώσει και να κάνει πιο περίπλοκη την γεύση. Το στόμα έχει υποδοχείς για ξινό, γλυκό και αλμυρό. Ναι, και για το πικρό. Όσους περισσότερους υποδοχείς γεύσης επηρεάζει ένα ποτό, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον γίνεται. Ξέρετε ότι έχετε χρησιμοποιήσει, τα Bitters, σωστά όταν ο άνθρωπος που πίνει το ποτό σας πει “Κάτι γίνεται στο βάθος αυτού του ποτού. Πολύ ενδιαφέρον”. Θεωρείστε το επιτυχία.
Τα Fee Brothers Bitters πρέπει να παρουσιάζονται όλα μαζί σαν επιλογή. Φυσικά μία ή δύο γεύσεις δίνουν την δυνατότητα παραλλαγών στον bartender, όμως όλο το γκρούπ μαζί ανάβει την φαντασία.
Όλα τα Fee Brother Bitters έχουν ειδικό καπάκι που βοηθάει στην χρήση.